Skip to content

Lamponi dei Monti Cimini

Massimiliano Biaggioli is volledig gespecialiseerd in de eigen teelt en de verwerking van frambozen. Zijn kleine rode vruchten zijn een ongekende smaaksensatie.

Aan de voet van het Cimini gebergte op een uurtje rijden van Rome, specialiseerde het landbouwbedrijf van Massimiliano Biaggioli zich in 2011 in de teelt en verwerking van frambozen, ‘lamponi’ in het Italiaans. Frambozen met een laag suikergehalte zijn de grote trots. Maar ontdek ook de varianten met bergamot, kardemom, kaneel, lavendel, citroen, gember, vanille en zelfs chilipeper!
Proef de authenticiteit en uitzonderlijke smaak van deze uiterst gezonde rode pareltjes.

Lamponi 04

“La Lamponella“

Nieuw van Lamponi is La Lamponella. Tisana, kruidenthee op basis van frambozen die warm of koud te drinken is. Uniek van smaak en rustgevend.

Massimiliano

Voor Massimiliano is het maken van deze mooie producten niet alleen zijn werk, het is zijn passie die voortkomt uit de liefde voor zijn grond, de aarde, die hem de kleine rode vruchten geeft. De stralende ogen van de mensen die hij ontmoet, hun vragen, hun nieuwsgierigheid en het geluk van het proeven zijn voor Massimiliano onbetaalbare momenten.

lamponi-dei-monti-cimini-lamponella-estate-inverno
× Hoe kan ik je helpen?