Skip to content

Traditionele specialiteiten uit Campanië

Autore

Autore

Autore maakt traditionele specialiteiten uit Campanië maar ook nieuwe en originele creaties. Autore innoveert de eigen traditie! Het familiebedrijf maakt al generaties lang één van de beste chocolades ter wereld. Veel van de originele recepten zijn al eeuwenoud. De ingrediënten voor de chocolade van Autore komen uit de regio en zijn van hoogwaardige kwaliteit om zo de traditionele smaak van de recepten te waarborgen.

Autore 04

“Herschrijf de traditie“

De Classic Croccantino is een traditioneel product dat al een eeuw met de hand wordt gemaakt in San Marco dei Cavoti. Mortarella-kwaliteit hazelnoten uit Avellino, ronde Romeinse hazelnoten uit Viterbo en amandelen uit de provincie Bari worden gekarameliseerd en krijgen een laagje fijne donkere chocolade.

Antonio

Antonio was een getalenteerd manager. Na zijn studie woonde en werkte hij in Nederland. Maar zijn droom liet hem niet los. Een eigen bedrijf op basis van zijn Italiaanse wortels en de traditionele recepten. Dat kon alleen in het stadje waar hij opgroeide. San Marco dei Cavoti heet zijn geboortegrond. Het ligt in regio Campanië. Daar kennen ze het traditionele recept voor croccantino, een lekkernij van chocolade met fruit en karamel dat al in de Romeinse tijd werd bedacht. Maar Antonio wilde meer, hij durfde de traditie te herschrijven.

amedei5
× Hoe kan ik je helpen?