Skip to content

Koekjes uit Rome

Mondo di Laura

Mondo di Laura

Mondo di Laura maakt uit pure liefde en passie ambachtelijke koekjes. Deze handgemaakte lekkernijen worden één voor één met de beste grondstoffen en volgens unieke recepten gebakken, zodat de magnifieke geur en de perfect uitgebalanceerde smaak volledig tot zijn recht komen. Elke koekje wordt zonder melk en conserveringsmiddelen gebakken. Ze zijn ‘koosjer gecertificeerd’ en vormen daardoor een gezonde en smakelijke tussendoor voor elk moment van de dag.

Laura

“Wijsheid, passie, toewijding en nieuwsgierigheid. Ze staan voor Mondo di Laura en ieder koekje vertelt dit verhaal.“

De passie van Laura Raccah uit Rome voor koekjes, begon al toen ze als kind meehielp om met haar oma Clementina, het deeg voor de desserts van thuis te kneden. Met dezelfde passie volgde ze later de hotelschool, volbracht ze vakopleidingen en reisde ze over de hele wereld op zoek naar haar ideale recepten.

Met deze reis van het leven heeft Laura haar droom gerealiseerd, een eigen ambachtelijke patisserie in Rome. Al haar ervaring in Italië en het buitenland, haar familiegeschiedenis en persoonlijke inspiratie is verwerkt in haar geliefde koekjes.

Mondo di Laura - BISCOTTI SFUSI_1
× Hoe kan ik je helpen?