Skip to content

TRADITIONELE PRODUCTEN UIT PIEMONTE

Maddalena

Maddalena

Het verhaal van Maddalena begint met oma (nonna) Maddalena. Zij verbouwde al in de jaren 40 van de vorige eeuw groenten en fruit rond haar boerderij Cà di Carassa in de heuvels van Canelli, regio Piemonte. Begonnen in de achtertuin breidde ze steeds verder uit tot een echt bedrijf met onder meer de teelt van artisjokken maar ook druiven voor wijn. Kookliefhebber als ze was gebruikte ze de eigen oogst om te experimenteren met talloze nieuwe gerechten.

Oma gaf haar passie door aan zoon Dario en de rest van de familie. In de producten die ze verkopen gebruiken ze tot op de dag van vandaag alleen de beste ingrediënten uit de directe omgeving, direct van tuin naar keuken. Daar is de familie enorm trots op.

Maddalena 02

“Producten uit Piemonte direct van tuin op bord, volgens grootmoeders traditie“

Het merk Maddalena ontstond in 2018 met een lijn augurken en jam geïnspireerd op oma’s recepten. Op basis van de traditie, eenvoud en een snufje creativiteit selecteert Maddalena alleen ingrediënten van Italiaanse oorsprong en landbouwproducten met een korte toeleveringsketen. Het merk respecteert de natuurlijke cyclus van de aarde.

Kwaliteit

Groenten en fruit worden met de hand geoogst zodat al hun unieke eigenschappen behouden blijven. Er worden geen conserveringsmiddelen gebruikt. Augurken worden geconserveerd door het zout en olie en de compotes door de suiker uit het fruit. De producten worden niet in koelcellen bewaard maar direct verwerkt zodat de kwaliteit optimaal blijft.

Maddalena - EB5A6054
× Hoe kan ik je helpen?