Pesto Ragusano – Ragusano pesto (90 g)
1
90 gram
2,75
24 maanden vanaf datum productie
Antica Sicilia
Ingrediënten: artisjokken, venkel, caciocavallo ibleo, chili en e.v.o. olie
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) – Carbonara saus ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio (170 g)
Bestelartikel
Sugo Piemontese SALSICCIA e BAROLO – Pastasaus met Piemontese worst en Barolo wijn (180 g)
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche – Heerlijke room met kabeljauwfilet en Taggiasca-olijven (180 g)
Pesto Ragusano (90 g)
Pesto Ragusano – Ragusano pesto (90 g)
Extra informatie
1
90 gram
2,75
24 maanden vanaf datum productie
Antica Sicilia
Beschrijving
Ingrediënten: artisjokken, venkel, caciocavallo ibleo, chili en e.v.o. olie
Related Products
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) (170 g)
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) – Carbonara saus ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio (170 g)
Bestelartikel
Sugo Piemontese SALSICCIA e BAROLO (180 g)
Sugo Piemontese SALSICCIA e BAROLO – Pastasaus met Piemontese worst en Barolo wijn (180 g)
Bestelartikel
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche (180 g)
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche – Heerlijke room met kabeljauwfilet en Taggiasca-olijven (180 g)
Bestelartikel