Wat zoek je?
Zoek op Merk
Zoek op Artikelnummer
-
Cremino CHRISTMAS (4 kg)
Cremino CHRISTMAS – de klassieke cremino van Majani en de extra pure cremino in een kerstpapiertje gewikkeld (4 kg)
Bestelartikel
-
Expo in cartone 40 buste assortite INFUSION, Espositore da banco in cartone (40x 40 g)
Expo in cartone 40 buste assortite INFUSION, Espositore da banco in cartone – Display met enveloppen met een mix aan thee-infusiesmaken (40x 40 g)
Bestelartikel
-
Expo in cartone 40 buste assortite EXPRESS, Espositore da banco in cartone (40x 40 g)
Expo in cartone 40 buste assortite EXPRESS, Espositore da banco in cartone – Display met enveloppen met een mix aan koffiesmaken (40x 40 g)
Bestelartikel
-
Pasta all’uovo, TAGLIOLINI (24%) – Eierpasta (250 g)
Pasta all’uovo, TAGLIOLINI (24%) – Eierpasta (250 g)
Bestelartikel
-
Dessert pronto BUNET, dolce Piemontese con cacao, amaretti e liquore all’amaretto (90 g)
Dessert pronto BUNET, dolce Piemontese con cacao, amaretti e liquore all’amaretto – Piemontees dessert op basis van melk, eieren, cacao, amarettokoekje e amarettolikeur (90 g)
Bestelartikel
-
Mostarda dolce d’uva COGNÀ, ricetta tradizionale Piemontese (570 g)
Mostarda dolce d’uva COGNÀ, ricetta tradizionale Piemontese –
COGNÀ zoete mostarda (druivenmosterd) volgens traditioneel Piemontees recept (570 g)Beschikbaar
-
Mostarda dolce d’uva COGNÀ, ricetta tradizionale Piemontese (150 g)
Mostarda dolce d’uva COGNÀ, ricetta tradizionale Piemontese –
COGNÀ zoete mostarda (druivenmosterd) volgens traditioneel Piemontees recept (150 g)Bestelartikel
-
Preparato per sugo, CARBONARA (170 g)
Preparato per sugo, CARBONARA – De “basis” versie van Carbonara met 20% eigeel en kaas (170 g)
Geproduceerd zonder toegevoegde melk of room.
Bestelartikel
-
Preparato per sugo, CARBONARA (490 g)
Preparato per sugo, CARBONARA – De “basis” versie van Carbonara met 20% eigeel en kaas (490 g)
Geproduceerd zonder toegevoegde melk of room.
Beschikbaar
-
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) (170 g)
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) – Carbonara saus ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio (170 g)
Bestelartikel
-
Sugo Piemontese SALSICCIA e BAROLO (180 g)
Sugo Piemontese SALSICCIA e BAROLO – Pastasaus met Piemontese worst en Barolo wijn (180 g)
Bestelartikel
-
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche (180 g)
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche – Heerlijke room met kabeljauwfilet en Taggiasca-olijven (180 g)
Bestelartikel