Skip to content
Importeur van ambachtelijke Italiaanse zoetwaren en delicatessen
Importeur van ambachtelijke Italiaanse zoetwaren en delicatessen

Italië is hét land voor de zintuigen. De smaak van het eten en drinken, de prachtige landschappen en de mediterrane klanken voeren je mee en doen je één ding beseffen: Italië is een land om verliefd op te worden.

Italianen weten hoe ze moeten genieten. Traditionele recepten geven de producten hun karakteristieke Italiaanse smaak. Dit geldt bij uitstek ook voor hun chocolade, zoetwaren & delicatessen.

Mijn naam is Marica Anker en ook ik werd verliefd op dit prachtige land en haar smaken. Het is mijn passie geworden om zoveel mogelijk mensen Italië te laten proeven. Zo ontstond MariCase.

Delen

Liefde is het mooist als je het met iemand kunt delen. Gelukkig is Italië mijn grote liefde en kan ik die heerlijke smaak via de chocolade en zoetwaren met iedereen delen.

Ontdekken

Reizen en eten gaat om hetzelfde: ontdekken. Nieuwe plaatsen, smaken en belevenissen verrijken je leven op een manier zoals niks anders

Authentiek

Italië is een land van tradities. Recepten worden van generatie op generatie doorgegeven en geperfectioneerd. Dit is wat de chocolade en zoetwaren zo heerlijk maakt

Genieten

In Italië weten ze hoe ze moeten genieten. Hoe kan het ook anders als het eten zo lekker is? Met de chocolade en zoetwaren van MariCase breng ik dat gevoel naar Nederland.

– Marica Anker, oprichter van MariCase –

MariCase werkt vooral met kleine producenten waardoor slechts een deel van de producten direct uit voorraad leverbaar is.
Producten die niet op voorraad zijn hebben een levertijd van vier tot acht weken. Waar mogelijk zetten wij ons altijd in om uw bestelling nog sneller te leveren.

We houden u op de hoogte van de voortgang van uw bestelling en behandelen deze met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Marica Anker

In 1987 ging ik als au pair werken in Italië. Zo kwam ik in aanraking met de karakteristieke smaken en geuren die dit prachtige land kenmerken. In de regio Puglia genoot ik van alles wat Italië te bieden heeft: heerlijk eten en drinken, prachtige landschappen en fijne mensen.

Op Sicilië proefde ik daarna marmelade, al 800 jaar handgemaakt met de meest pure smaken uit de natuur. Ik proefde ook hele zuivere zoetwaren die al sinds 1857 in Alba gemaakt worden maar helemaal klaar zijn voor de moderne trends. Tot slot ging ik naar Calabrië waar 300 jaar geleden drop in de meeste oorspronkelijke vorm werd uitgevonden. De intense zoethoutsmaken worden nu nog steeds met de meeste fraaie verpakkingen in de hele wereld verkocht.

Mijn doel is om deze smaken te delen met iedereen in Nederland. Met MariCase haal ik daarom de traditioneel gemaakte chocolade, zoetwaren en delicatessen naar ons land en verspreid ik zo de liefde voor Italië.

Partnerschap

Om de authentieke smaak van Italië te kunnen verspreiden, hebben we partners nodig die de liefde willen delen. Neem contact op met MariCase om het aanbod in uw winkel, delicatessenzaak of restaurant met heerlijke chocolade, zoetwaren & delicatessen te verrijken.

× Hoe kan ik je helpen?