Een capuliato is een traditionele Sicliaanse smaakmaker op basis van gehakte of gemalen gedroogde tomaten, vaak verrijkt met knoflook en olijfolie, vergelijkbaar met een pesto. Het wordt gemaakt door gedroogde tomaten te hakken en wordt gebruikt om pasta, bruschetta, brood en andere gerechten op smaak te brengen.
Ingrediënten: zongedroogde tomaten, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, knoflook en basilicum.
“Capuliatu di pumaròru” – Capuliato di pomodoro (350 g)
“Capuliatu di pumaròru” – Capuliato di pomodoro – Traditionele Siciliaanse smaakmake van gehakte gedroogde tomaten (350 g)
Extra informatie
12
180 gram
4,25
12 maanden vanaf datum productie
Antica Sicilia
Beschrijving
Een capuliato is een traditionele Sicliaanse smaakmaker op basis van gehakte of gemalen gedroogde tomaten, vaak verrijkt met knoflook en olijfolie, vergelijkbaar met een pesto. Het wordt gemaakt door gedroogde tomaten te hakken en wordt gebruikt om pasta, bruschetta, brood en andere gerechten op smaak te brengen.
Ingrediënten: zongedroogde tomaten, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, knoflook en basilicum.
Related Products
Menta in bustina (15 g)
Menta in bustina – Kruidenzakje munt (15 g)
Bestelartikel
Crema di Capperi (180 g)
Crema di Capperi – Creme van kappertjes (180 g)
Bestelartikel
Passata di pomodoro (500 g)
Passata di pomodoro – Tomatensaus (500 g)
Bestelartikel