De typische saus op basis van peterselie, verkregen volgens het recept dat van generatie op generatie is doorgegeven.
Ideaal bij de beste traditionele Piemontese gerechten (vooral gemengd gekookt vlees), of om te serveren op geroosterd brood en paprika als aperitief.
Ingrediënten: peper, eieren, peterselie, ansjovis, knoflook, brood (tarwemeel type 0, extra vergine olijfolie, natuurlijke gist, zout), extra verginee olijfolie, zout
Bagnetto verde (200 g)
Bagnetto verde – Groene saus (200 g)
Extra informatie
200 gram
4,25
Maddalena
6
Beschrijving
De typische saus op basis van peterselie, verkregen volgens het recept dat van generatie op generatie is doorgegeven.
Ideaal bij de beste traditionele Piemontese gerechten (vooral gemengd gekookt vlees), of om te serveren op geroosterd brood en paprika als aperitief.
Ingrediënten: peper, eieren, peterselie, ansjovis, knoflook, brood (tarwemeel type 0, extra vergine olijfolie, natuurlijke gist, zout), extra verginee olijfolie, zout
Related Products
Torroncini friabili ricoperti nocciola Piemonte IGP sfusi (3 kg)
Torroncini friabili ricoperti nocciola Piemonte IGP sfusi – Kruimelige hazelnootnougat-stukjes bedekt met chocolade (3 kg)
Bestelartikel
Sugo al peperoncino (220 g)
Sugo al peperoncino – Tomatensaus met chilipeper (220 g)
Bestelartikel
Sugo alle olive Taggiasche (220 g)
Sugo alle olive Taggiasche – Tomatensaus met olijven (220 g)
Bestelartikel