Sugo alla Siciliana – Siciliaanse tomatensaus (280 g)
3,25
280 gram
Antica Sicilia
12
24 maanden vanaf datum productie
Ingrediënten: tomatenpulp, extra vierge olijfolie, knoflook, basilicum, zout en suiker.
Pesto Catanese – Siciliaanse pesto met venkel, ansjovis en chilipeper (180 g)
Bestelartikel
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche – Heerlijke room met kabeljauwfilet en Taggiasca-olijven (180 g)
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) – Carbonara saus ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio (170 g)
Sugo alla Siciliana (280 g)
Sugo alla Siciliana – Siciliaanse tomatensaus (280 g)
Extra informatie
3,25
280 gram
Antica Sicilia
12
24 maanden vanaf datum productie
Beschrijving
Ingrediënten: tomatenpulp, extra vierge olijfolie,
knoflook, basilicum, zout en suiker.
Related Products
Pesto Catanese (180 g)
Pesto Catanese – Siciliaanse pesto met venkel, ansjovis en chilipeper (180 g)
Bestelartikel
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche (180 g)
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche – Heerlijke room met kabeljauwfilet en Taggiasca-olijven (180 g)
Bestelartikel
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) (170 g)
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) – Carbonara saus ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio (170 g)
Bestelartikel