Pesto Brontese – Pesto Brontese met pistache en pecorino kaas (180 g)
12
180 gram
4,45
24 maanden vanaf datum productie
Antica Sicilia
Ingrediënten: zongedroogde tomaten, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, pistachenoten en kaas (pecorino).
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) – Carbonara saus ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio (170 g)
Beschikbaar
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche – Heerlijke room met kabeljauwfilet en Taggiasca-olijven (180 g)
Pesto Ragusano – Ragusano pesto met wilde venkel, kaas en chilipeper (90 g)
Pesto Brontese (180 g)
Pesto Brontese – Pesto Brontese met pistache en pecorino kaas (180 g)
Extra informatie
12
180 gram
4,45
24 maanden vanaf datum productie
Antica Sicilia
Beschrijving
Ingrediënten: zongedroogde tomaten, extra vierge olijfolie, zonnebloemolie, pistachenoten en kaas (pecorino).
Related Products
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) (170 g)
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) – Carbonara saus ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio (170 g)
Beschikbaar
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche (180 g)
BACCALÀ MANTECATO, deliziosa brandade di filetto di merluzzo e olive taggiasche – Heerlijke room met kabeljauwfilet en Taggiasca-olijven (180 g)
Beschikbaar
Pesto Ragusano (90 g)
Pesto Ragusano – Ragusano pesto met wilde venkel, kaas en chilipeper (90 g)
Beschikbaar