Pesto Ragusano – Ragusano pesto met wilde venkel, kaas en chilipeper (90 g)
24
90 gram
2,99
24 maanden vanaf datum productie
Antica Sicilia
Ingrediënten: artisjokken, venkel, caciocavallo ibleo, chili en e.v.o. olieartisjokken, extra vergine olijfolie, zonnebloemolie, wilde venkel, kaas (Caciocavallo Ibleo) en chilipeper.
Pesto dell’Etna, Etna’s D.O.P. pesto – Pesto dell’Etna, Siciliaanse pesto van de groene olijf (90 g)
Beschikbaar
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) – Carbonara saus ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio (170 g)
Preparato per sugo, CARBONARA – De “basis” versie van Carbonara met 20% eigeel en kaas (490 g)
Geproduceerd zonder toegevoegde melk of room.
Pesto Ragusano (90 g)
Pesto Ragusano – Ragusano pesto met wilde venkel, kaas en chilipeper (90 g)
Extra informatie
24
90 gram
2,99
24 maanden vanaf datum productie
Antica Sicilia
Beschrijving
Ingrediënten: artisjokken, venkel, caciocavallo ibleo, chili en e.v.o. olieartisjokken, extra vergine olijfolie, zonnebloemolie, wilde venkel, kaas (Caciocavallo Ibleo) en chilipeper.
Related Products
Pesto dell’Etna (90 g)
Pesto dell’Etna, Etna’s D.O.P. pesto – Pesto dell’Etna, Siciliaanse pesto van de groene olijf (90 g)
Beschikbaar
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) (170 g)
Sugo CARBONARA by Chef Luciano Monosilio (Roma) – Carbonara saus ondertekend door chef-kok Luciano Monosilio (170 g)
Beschikbaar
Preparato per sugo, CARBONARA (490 g)
Preparato per sugo, CARBONARA – De “basis” versie van Carbonara met 20% eigeel en kaas (490 g)
Geproduceerd zonder toegevoegde melk of room.
Beschikbaar