Torrone al rum e cioccolato – Reep met pure chocolade, rum en nougat (270 g)
270 gram
8,50
Davide Barbero
5,5 x 23 x 3,5 centimeter
14
Na het produceren van de nougat volgens het oude recept, wordt het in een chocoladeschelp gedaan met rumroom, honing en sultanarozijnen. Hierdoor blijft de inhoud van de reep vochtig.
Minuto con Cioccolato, Croccantino – Minuto Croccantino, krokant chocolaatje van pure chocolade (3 kg)
Bestelartikel
Astuccio Barrette “Finezza”, Assortite – Doosje met chocoladereeptjes in een mix (300 g)
Minuto con Cioccolato, Pistacchio – Minuto, krokant chocolaatje van pure chocolade met pistache (3 kg)
Torrone al rum e cioccolato (270 g)
Torrone al rum e cioccolato – Reep met pure chocolade, rum en nougat (270 g)
Extra informatie
270 gram
8,50
Davide Barbero
5,5 x 23 x 3,5 centimeter
14
Beschrijving
Na het produceren van de nougat volgens het oude recept, wordt het in een chocoladeschelp gedaan met rumroom, honing en sultanarozijnen.
Hierdoor blijft de inhoud van de reep vochtig.
Related Products
Minuto con Cioccolato, Croccantino (3 kg)
Minuto con Cioccolato, Croccantino – Minuto Croccantino, krokant chocolaatje van pure chocolade (3 kg)
Bestelartikel
Astuccio Barrette “Finezza”, Assortite (300 g)
Astuccio Barrette “Finezza”, Assortite – Doosje met chocoladereeptjes in een mix (300 g)
Bestelartikel
Minuto con Cioccolato, Pistacchio (3 kg)
Minuto con Cioccolato, Pistacchio – Minuto, krokant chocolaatje van pure chocolade met pistache (3 kg)
Bestelartikel