Torrone al rum e cioccolato – Reep met pure chocolade, rum en nougat (270 g)
270 gram
8,75
Davide Barbero
5,5 x 23 x 3,5 centimeter
14
Na het produceren van de nougat volgens het oude recept, wordt het in een chocoladeschelp gedaan met rumroom, honing en sultanarozijnen. Hierdoor blijft de inhoud van de reep vochtig.
Stecca di torrone morbido con nocciole – Zachte nougat met hazelnoten (200 g)
Bestelartikel
Cartone misto di tavolette di ciocolato con espositore – Display met diverse chocoladerepen (36x 80 g)
Stecca di torrone morbido al pistacchio – Zachte pistache-nougat (150 g)
Torrone al rum e cioccolato (270 g)
Torrone al rum e cioccolato – Reep met pure chocolade, rum en nougat (270 g)
Extra informatie
270 gram
8,75
Davide Barbero
5,5 x 23 x 3,5 centimeter
14
Beschrijving
Na het produceren van de nougat volgens het oude recept, wordt het in een chocoladeschelp gedaan met rumroom, honing en sultanarozijnen.
Hierdoor blijft de inhoud van de reep vochtig.
Related Products
Stecca di torrone morbido con nocciole Piemonte IGP (200 g)
Stecca di torrone morbido con nocciole – Zachte nougat met hazelnoten (200 g)
Bestelartikel
Cartone misto di tavolette di ciocolato con espositore (36x 80 g)
Cartone misto di tavolette di ciocolato con espositore – Display met diverse chocoladerepen (36x 80 g)
Bestelartikel
Stecca di torrone morbido al pistacchio (150 g)
Stecca di torrone morbido al pistacchio – Zachte pistache-nougat (150 g)
Bestelartikel