Helderrood vruchtvlees, met een rijke consistentie en een intens, vol aroma, wordt uitsluitend verkregen uit tomaten die op natuurlijke wijze in de zon zijn gerijpt en uitsluitend in de zomermaanden zijn verwerkt. De oogst en verwerking vinden dezelfde dag plaats om de versheid, kleur en geur te behouden. De hele stukken zijn ideaal voor de bereiding van specerijen die de bereiding van vis en wit vlees begeleiden.
Ingrediënten: gepelde tomaten, tomatensap en zout.
I Pelati (580 g)
I Pelati – Gepelde tomaten (580 g)
Extra informatie
580 gram
2,75
I Sapori di Nonna Sara
12
Beschrijving
Helderrood vruchtvlees, met een rijke consistentie en een intens, vol aroma, wordt uitsluitend verkregen uit tomaten die op natuurlijke wijze in de zon zijn gerijpt en uitsluitend in de zomermaanden zijn verwerkt.
De oogst en verwerking vinden dezelfde dag plaats om de versheid, kleur en geur te behouden. De hele stukken zijn ideaal voor de bereiding van specerijen die de bereiding van vis en wit vlees begeleiden.
Ingrediënten: gepelde tomaten, tomatensap en zout.
Related Products
NANETTI, Favette, liquirizia alla menta in pezzi lievemente appiattiti (20 g)
NANETTI, Favette, liquirizia alla menta in pezzi lievemente appiattiti – Blikje met licht afgeplatte mintdropjes (20 g)
Beschikbaar
BARONE AMARELLI, Spezzatina, Tronchetti di liquirizia DOP (20 g)
BARONE AMARELLI, Spezzatina, Tronchetti di liquirizia DOP – Blikje met kleine brokjes pure zoethoutdrop (20 g)
Beschikbaar
SASSOLINI, Liquirizia alla menta ricoperta di zucchero (400 g)
SASSOLINI, Liquirizia all’anie ricoperta di zucchero – Mooi groot metalen blik met zachte anijsdropjes bedekt met suiker (400 g)
Beschikbaar