Pappardelle all’uovo – Eierpasta, Pappardelle (250 g)
250 gram
2,05
24 maanden vanaf productie
Luciana Mosconi
12
Eierpasta wordt gemaakt van eieren, bloem van zachte tarwe.
Tavoletta Cioccolato, Fondente “Criollo” 70% – Puur Chocoladereepje “CRIOLLO” 70% (50 g)
Bestelartikel
Tavoletta Cioccolato, Fondente origine Dominicana – Puur chocoladereepje met de cacaoboon uit de Dominicaanse Republiek (50 g)
Tavoletta Cioccolato, Fondente 85% – Puur chocoladereepje 85% (50 g)
Pappardelle all’uovo (250 g)
Pappardelle all’uovo – Eierpasta, Pappardelle (250 g)
Extra informatie
250 gram
2,05
24 maanden vanaf productie
Luciana Mosconi
12
Beschrijving
Eierpasta wordt gemaakt van eieren, bloem van zachte tarwe.
Related Products
Tavoletta Cioccolato, Fondente “Criollo” 70% ( 50 g)
Tavoletta Cioccolato, Fondente “Criollo” 70% – Puur Chocoladereepje “CRIOLLO” 70% (50 g)
Bestelartikel
Tavoletta Cioccolato, Fondente origine Dominicana (50 g)
Tavoletta Cioccolato, Fondente origine Dominicana – Puur chocoladereepje met de cacaoboon uit de Dominicaanse Republiek (50 g)
Bestelartikel
Tavoletta Cioccolato, Fondente 85% (50 g)
Tavoletta Cioccolato, Fondente 85% – Puur chocoladereepje 85% (50 g)
Bestelartikel