Pappardelle all’uovo – Eierpasta, Pappardelle (250 g)
250 gram
2,05
24 maanden vanaf productie
Luciana Mosconi
12
Eierpasta wordt gemaakt van eieren, bloem van zachte tarwe.
Tavoletta Cioccolato, Fondente origine Madagascar – Puur chocoladereepje met de cacaoboon uit Madagascar (50 g)
Bestelartikel
Tavoletta Cioccolato, Fondente 60% – Pure chocoladereep 60% (80 g)
Tavoletta Cioccolato, Fondente 100% – Puur chocoladereepje 100% (50 g)
Pappardelle all’uovo (250 g)
Pappardelle all’uovo – Eierpasta, Pappardelle (250 g)
Extra informatie
250 gram
2,05
24 maanden vanaf productie
Luciana Mosconi
12
Beschrijving
Eierpasta wordt gemaakt van eieren, bloem van zachte tarwe.
Related Products
Tavoletta Cioccolato, Fondente origine Madagascar (50 g)
Tavoletta Cioccolato, Fondente origine Madagascar – Puur chocoladereepje met de cacaoboon uit Madagascar (50 g)
Bestelartikel
Tavoletta Cioccolato, Fondente 60% (80 g)
Tavoletta Cioccolato, Fondente 60% – Pure chocoladereep 60% (80 g)
Bestelartikel
Tavoletta Cioccolato, Fondente 100% (50 g)
Tavoletta Cioccolato, Fondente 100% – Puur chocoladereepje 100% (50 g)
Bestelartikel